torsdag 17 juni 2010

Trädgårdsinspiration...

Ludvig med "-Hon den där tjejen" Johanna

...ja det blev det i alla fall för oss Askersundspiloter, när vi i tisdags kväll gjorde ett "hemma hos besök" hos Bengt & Kerstin i Åmmeberg.

Det är ju en liten tävling mellan Askersund & Laxå kommun så lite taktiksnack måste det till såhär i slutspurten på projektet....NEJ jag bara skojar!


Swärds bjöd på en klimatsnäll grillkväll med korvar & surdegsbröd från Bondens buss, dressing & världens godaste tomater från Karintorp såklart, tzatsiki o äppeldricka.
Kan det bli mer klimatvänligt?


Kerstin visade sina "trädgårdslimpor" som gav mängder av ...ja ni vet... såna där gröna eller gula som ser ut som gurkor o jag inte kan stava till!

Här kikar Anna (som gjorde en diskret entre, jag skriver inget om bilen)Benga, lite bakom...Anna alltså, Kerstin & hunden Molly på trädgårdslandet som var indelat i trekanter, blir nog snyggt när allt kommit upp lite mer.

Att kunna gå ut o plocka sin egen sparris, det är väl lyx. Men funkar som ni ser, i förgrunden även vitlök.

Då paret Swärd inte har bott så länge i huset och när man fått berättat hur det såg ut inna så finns det nog hopp för de flesta trädgårdar. Och framtidsplaner saknades inte, ett glasat uterum för alla "exotiska" växter,olivträd, lager, persika, vinranka.....


Vi tackar för en trevlig "grön" kväll tillsammans//Eva

Inga kommentarer: