söndag 25 juli 2010

Hej kära pilotkollegor!
Här kommer ett inlägg från familjen som jobbat i det tysta ett tag.Ville bara rapportera att vi gör framsteg och lär oss mer för varje dag.
Vi har bl.a sålt vår ena bil och den andra används faktiskt inte i onödan. Jag har köpt en rosa! shoppingvagn på IKEA så nu kan jag inte skylla på att jag inte orkar bära matkassarna. Har också gått "ecodriving"-kursen vilket var intressant. Jag som trodde att jag körde så bra! Nä, i med en högre växel och sluta kör på kopplingen!
Vår kompost mår bra. Tyvärr blev jag lite för ivrig när jag planterade mina fröer i våras. Ska det va, ska det va, tänkte jag och öste på med fantastiks jord från komposten. Tyvärr var det inget som grodde. Fick sedan veta att jag skulle låta jorden bränna längre och inte ha på ren kompostjord på förrän fröerna grott. Nu vet jag tills nästa år. Däremot har vi fått väldigt fina hallon och vinbär.
Tjejerna tar hand om snigelklippningen varje kväll och kan namnen på en massa fjärilar. ( De får stå för inlärningen av nya fakta i den sista utmaningen.) De blir också väldigt irriterade när fel sak slängs i fel kompostbehållare. Något som många av våra vänner fått erfara.
Hemester är toppen! Vi körde det konceptet redan förra sommaren så det har inte kännts svårt att komma in i det igen.
Hjärtliga hälsningar från Ingrid, Fredrika och Jennie

1 kommentar:

TapetserarEva sa...

Hej tjejer,

roligt att höra ifrån er.
Visst är det bra att man kan lära sig något nytt varje dag!

Barn är verkligen bra på att snappa upp nya saker och vill gärna rätta sina föräldrar, det bådar gott för framtiden.

Sommarkramar till er!!//Eva